Raviolisalade met tonijn

Met veel verse groenten

545 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Giet de ravioli en broccoli af en spoel voorzichtig onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snipper de ui. Meng de pijnboompitten, ui, rucola, tonijn en olie.

  3. Schep de ravioli en broccoli door de tonijnsalade. Voeg eventueel peper toe. Schep de raviolisalade op de borden.

  • bewaartipMaak de salade 1 tot 2 uur van tevoren en laat de smaken in de koelkast goed intrekken. Meng de rucola pas vlak voor het serveren erdoor, zodat de sla knapperig blijft.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Raviolisalade met tonijn

Met veel verse groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig