Tomaatciabatta met Italiaanse worst
Tomaatciabatta met Italiaanse worst

Tomaatciabatta met Italiaanse worst

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

15 min. bereiden
5 min. oventijd
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

ciabatta afbakbrood

4 el

traditionele olijfolie

2

uien

2 tenen

knoflook

10

Tasty Tom trostomaten

220 g

Italiaanse borrelworst

75 g

rucola

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

Aan de slag

1

Verwarm de ovengrill voor. Halveer de ciabatta's in de lengte. Leg de helften op de bakplaat. Besprenkel de helften met 2 el olie. Rooster het brood in ca. 4 min. krokant in de oven.

2

Snijd ondertussen de uien in ringen en de knoflook in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten in plakken en verwarm de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in schuine plakjes.

3

Leg het brood op de borden. Verdeel de tomaat, ui, plakjes worst en rucola erover. Bestrooi met peper.

tip

serveertipSnijd het brood in brede repen en serveer als borrelhapje.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.