Pasta met tonijnsaus en rucola
In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn.
615 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
400 g
370 g
225 g
70 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 10 - Wijn proeven
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitlekken en deel in vieren.
Giet de tonijn af en verbrokkel met een vork. Vang per blikje 1 el olie op. Verhit in een wok of koekenpan de olie (uit het blikje tonijn). Roerbak de artisjokharten ca. 2 min. Voeg de tonijn en de pastasaus toe. Verwarm de saus ca. 3 min. zachtjes.
Schep de pasta door de saus. Halveer de rucola en meng door de pasta.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Pasta met tonijnsaus en rucola
In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn.

hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitlekken en deel in vieren.
Giet de tonijn af en verbrokkel met een vork. Vang per blikje 1 el olie op. Verhit in een wok of koekenpan de olie (uit het blikje tonijn). Roerbak de artisjokharten ca. 2 min. Voeg de tonijn en de pastasaus toe. Verwarm de saus ca. 3 min. zachtjes.
Schep de pasta door de saus. Halveer de rucola en meng door de pasta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g penne
400 g artisjokharten in blik
370 g tonijnstukken in olijfolie
225 g Napoletanasaus met basilicum
70 g rucola




