Spaghetti met courgette en tapenade
Wie lust er geen spaghetti? Deze variant bevat knapperige groente en garnalen, en is ook nog eens supersnel klaar.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g spaghetti
- 2 courgette
- 3 el traditionele olijfolie
- 125 g mediterrane tapenade (cup 125 g)
- 200 g verse jumbogarnalen (bakje a 100 g)
Advertentie
Bereiden
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de courgettes schoon, snijd in plakjes en vervolgens in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de ccourgettereepjes ca. 4 min.
- Voeg de tapenade en garanderen toe, roerbak het geheel nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spaghetti met saus. Serveer direct.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 480 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 60 g
-
vet 18 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Spaghetti met courgette en tapenade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghetti met courgette en tapenade
- 300 g spaghetti
- 2 courgette
- 3 el traditionele olijfolie
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de courgettes schoon, snijd in plakjes en vervolgens in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de ccourgettereepjes ca. 4 min.
- 125 g mediterrane tapenade
- 200 g verse jumbogarnalen
Voeg de tapenade en garnalen toe, roerbak het geheel nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spaghetti met saus. Serveer direct.