Taco's met groentechili sin carne & zoete aardappel

Deze vegetarische chili met extra veel groenten doet qua smaak niet onder voor de variant met gekruid gehakt.

375 kcal

35 min. bereiden

3.2/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

2015 nr. 03 - Op wereldreis

Allerhande Box Week 32 2018 - Allerhande Box Week 32 2018

Aan de slag

  1. Snijd de aubergine en courgette in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine met de paprikapoeder, komijn en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Schil ondertussen de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Maak de paprika’s schoon en snijd ook in blokjes van 1 x 1 cm. Voeg de aardappel toe aan de aubergine en bak 5 min. mee. Voeg de paprika en courgette toe en bak nog 3 min. Voeg de salsasaus toe en warm nog 5 min. mee.

  3. Laat ondertussen de zwarte bonen en flageolets uitlekken in een zeef en spoel af met koud water. Voeg de bonen toe aan de groenten en warm 3 min. mee. Breng de groentechili op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met tacoschelpen en Griekse yoghurt 0%
  • Groentechili sin carne

    Instructievideo - 02:39 min.

Wat vond je van dit recept?

Taco's met groentechili sin carne & zoete aardappel

Deze vegetarische chili met extra veel groenten doet qua smaak niet onder voor de variant met gekruid gehakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig