Traybake met zoete aardappel en chorizobraadworst

Een bordje vol kleur en smaak met zoete aardappel, chorizobraadworst, courgette en paprikamix. Lepel er wat tzatziki bij en je kunt zo aan tafel.

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd ze in parten van 2 cm. Snijd de courgette in plakken van 0.5 cm. Maak de paprika’s schoon en snijd in dunne repen. Snijd de chorizoworstjes in de lengte schuin doormidden.

  2. Schep de chorizo, zoete aardappel, courgette en paprika om met de olie, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25-30 min. in de oven. Serveer met de tzatziki.

  • kookstaptipLekker met specerijen(mixen) zoals al-andalus, ras el hanout of gerookte paprikapoeder.
  • resttipEet de rest van de worstjes als lunch op een broodje.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Traybake met zoete aardappel en chorizobraadworst

Een bordje vol kleur en smaak met zoete aardappel, chorizobraadworst, courgette en paprikamix. Lepel er wat tzatziki bij en je kunt zo aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig