Groentecurry met visspiesje

De komkommer geeft een fris accent aan deze groentecurry.

660 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

4/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • sateprikkers


Receptkaarten Allerhande 6 2015 - Receptkaarten Allerhande 6 2015

Aan de slag

  1. Verhit voor de groentecurry de olie in een wok en roerbak de Thai red currypoeder 30 sec. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.

  2. Verdeel ondertussen de visflakes over de satéprikkers en leg deze in de groentecurry. Laat met de deksel op de pan in 8 min. zachtjes koken.

  3. Schaaf ondertussen de komkommers in de lengte in linten. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Hak de pinda's grof.

  4. Meng het limoenrasp en -sap met de chilisaus en komkommer en bestrooi met de pinda’s.

  5. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de groentecurry met vissaté en komkommersalade.

  • combinatietipLekker met bosui.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Groentecurry met visspiesje

De komkommer geeft een fris accent aan deze groentecurry.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig