Easy spaghetti bolognese
Easy spaghetti bolognese
bewaar
bewaar

Easy spaghetti bolognese

Vervang gehakt door Toscaanse worstjes en de Italiaanse klassieker krijgt een extra mediterraan tintje.

15 min. bereiden
109waarderingen

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen het vel van de worstjes. Doe het worstvlees samen met de roerbakmix en de helft van het basilicum in de kom van de keukenmachine. Maal 1 min.

3

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt-groentemengsel 1 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 10 min. koken, zodat de groenten en vlees gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Snijd ondertussen de blaadjes van de rest van het basilicum grof. Giet de spaghetti af en meng door de saus. Garneer met de rest van het basilicum. Serveer direct.

bereidingstipMaak de spaghetti een dag van tevoren. Houd de verse basilicumblaadjes apart en strooi ze na het opwarmen over de pasta.
combinatietipLekker met geraspte kaas en geroosterde pijnboompitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Easy spaghetti bolognese

Vervang gehakt door Toscaanse worstjes en de Italiaanse klassieker krijgt een extra mediterraan tintje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig