
Zomerse pastasalade met zalm
Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.
Ingrediënten
4 personen
300 g
fusilli
1
komkommer
400 g
rivolo-cherrytomaten
250 g
warmgerookte zalmstukken
85 g
rucola
90 g
koelverse pestospread
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was ondertussen de komkommer, halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.
Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Haal het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes. Meng de pasta met de zalm, komkommer, tomaat, rucola en pestospread en serveer op een grote schaal. Breng op smaak met peper en zout.