Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de zalm

Lekker, snel en ideaal om mee te nemen.

(135) waardeer
italiaans hoofdgerecht Lekker, snel en ideaal om mee te nemen. 4 personen
4 135

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was ondertussen de komkommer, snijd overlangs doormidden en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.
  2. Giet de pasta af in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de komkommer, tomaat, rucola en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de zalm er in stukken over.

variatietip:

Wil je meer groente? Vervang de fusilli in dit gerecht door rodelinzenfusilli.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 480 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2019 nr. 06 - Pasta en pizza , Allerhande magazine 2018 nr. 05 - Saladebar , Allerhande Box , Receptkaart 2019 week 19-20 , Receptkaart 2018 week 21-22

Zomerse pastasalade zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de zalm

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 1 komkommer

Was ondertussen de komkommer, snijd overlangs doormidden en verwijder met een theelepel de zaadlijsten.

3
3
  • 400 g rivolo-cherrytomaten

Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.

4
4

Giet de pasta af in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.

5
5
  • 75 g rucola
  • 90 g koelverse pestospread

Meng de pasta met de komkommer, tomaat, rucola en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

6
6
  • 250 g warmgerookte zalmstukken

Verdeel de zalm er in stukken over.

variatietip:

Wil je meer groente? Vervang de fusilli in dit gerecht door rodelinzenfusilli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.