Taco's met gemarineerde kalkoen en bonensalade

Het leukste wat er is: je eigen taco vullen met al het lekkers van tafel.

510 kcal

15 min. bereiden, 5 min. oventijd

3.7/5

(18)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 9 2016 - Receptkaarten Allerhande 9 2016

Allerhande Box week 15 2017 - Allerhande Box week 15 2017

Allerhande Box Week 31 2019 - Allerhande Box Week 31 2019

Allerhande Box Week 30 2018 - Allerhande Box Week 30 2018

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kalkoenfilet in een schaal en meng de marinade erdoor. Doe de chilibonen met hun saus in een schaal. Laat de mais uitlekken en voeg toe. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in blokjes en voeg ook toe. Meng de barbecuesaus erdoor. Snijd de koriander grof en strooi erover.

  2. Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking ca. 5 min. in de oven. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de gemarineerde kalkoenfilet op middelhoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Serveer de kalkoen, salade en taco- schelpen in aparte schalen op tafel en laat iedereen zelf zijn taco’s samenstellen. Lekker met crème fraîche; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

  • combinatietipLekker met crème fraîche; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Wat vond je van dit recept?

Taco's met gemarineerde kalkoen en bonensalade

Het leukste wat er is: je eigen taco vullen met al het lekkers van tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig