Ham-kaasrolls
Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- bakpapier
- springvorm (∅ 24 cm)
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en verdeel achtereenvolgens de kaas, ham en honing-mosterdsaus erover. Rol het deeg vanaf de lange kant op tot een rol en snijd deze in plakken van 3 cm dik.
- Verdeel de plakken met de snijkanten naar boven over de bodem van de springvorm. Laat tussen de rollen 2 cm ruimte vrij. Bak de ham-kaasrolls in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 150 kcal
- eiwit 6 g
-
koolhydraten 9 g
waarvan suikers 1 g -
vet 10 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 240 mg
Ook te zien in
Ham-kaasrolls
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ham-kaasrolls
Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 270 g vers bladerdeeg
- 5 plakken jong belegen kaas
- 5 plakken yorkham
- 3 el honing mosterd saus
Bekleed de springvorm met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en verdeel achtereenvolgens de kaas, ham en honing-mosterdsaus erover.
Rol het deeg vanaf de lange kant op tot een rol en snijd deze in plakken van 3 cm dik.
Verdeel de plakken met de snijkanten naar boven over de bodem van de springvorm. Laat tussen de rollen 2 cm ruimte vrij.
Bak de ham-kaasrolls in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.