bewaar
Ham-kaasrolls
Ham-kaasrolls
bewaar

Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
39waarderingen

Ingrediënten

12 porties

270 g

vers bladerdeeg

5 plakken

jong belegen kaas

5 plakken

yorkham

3 el

honing mosterd saus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • springvorm (∅ 24 cm)

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en verdeel achtereenvolgens de kaas, ham en honing-mosterdsaus erover. Rol het deeg vanaf de lange kant op tot een rol en snijd deze in plakken van 3 cm dik.

2

Verdeel de plakken met de snijkanten naar boven over de bodem van de springvorm. Laat tussen de rollen 2 cm ruimte vrij. Bak de ham-kaasrolls in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.