Kook de eitjes in 8 min. hard. Laat schrikken onder stromend koud water, pel en halveer ze. Schep het eigeel eruit en doe met de mayonaise, hüttenkäse en tabasco in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in een spuitzak en vul de eitjes ermee. Bestrooi met wat gerookte-paprikapoeder en garneer met peterselie.
Gevulde henneneitjes
Zo'n klassieker die eigenlijk ook niet mag ontbreken.
- bereidingstipJe kunt deze eitjes een halve dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Haal ze hier 10 min. voor serveren uit.
Gevulde eieren maken
Instructievideo - 01:40 min.
Gerelateerde recepten
Gevulde henneneitjes
Zo'n klassieker die eigenlijk ook niet mag ontbreken.

20 porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eitjes in 8 min. hard. Laat schrikken onder stromend koud water, pel en halveer ze. Schep het eigeel eruit en doe met de mayonaise, hüttenkäse en tabasco in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in een spuitzak en vul de eitjes ermee. Bestrooi met wat gerookte-paprikapoeder en garneer met peterselie.
bereidingstip:Je kunt deze eitjes een halve dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Haal ze hier 10 min. voor serveren uit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
10 henneneitjes
3 el mayonaise
3 el koelverse hüttenkäse kaas
1½ tl Tabasco chipotle
1 tl gerookte- paprikapoeder mild
2 takjes peterselie
Dit heb je nodig
Staafmixer
spuitzak met kartelmondje