Gnocchi met venkelworst en groenten

Al eens geprobeerd, venkelworstjes? Vanavond is het moment.

935 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de sjalotten schoon en snijd in dunne ringen. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Was en halveer de tomaten.

  2. Bak de venkel-tijmworst in ca. 12 min. rondom bruin en gaar.

  3. Verhit ondertussen de rozemarijnolie en de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de gnocchi met de chilivlokken en eventueel zout op middelhoog vuur in 14 min. goudbruin. Schep regelmatig om.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en fruit de sjalot 3 min. op laag vuur. Leg de tomaatjes in de pan met de snijkant naar beneden. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak 4 min. op laag vuur. Voeg al omscheppend de knoflook, azijn en – in delen – de spinazie toe en laat iets slinken.

  5. Serveer de venkel-tijmworst met de gebakken gnocchi en de groenten.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Gnocchi met venkelworst en groenten

Al eens geprobeerd, venkelworstjes? Vanavond is het moment.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig