bewaar
Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen
Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen
bewaar

Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen

Altijd goed: een kop verse soep. Met deze lekkere extra's een complete maaltijd.

35 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verspakket zoete-aardappelsoep

250 ml

water

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

400 g

rode kidneybonen in blik

4 el

crème fraîche

Altijd goed: een kop verse soep. Met deze lekkere extra's een complete maaltijd.

Aan de slag

Bereid de zoete aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking (maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege). Voeg het water toe. Laat de gegrilde paprika uitlekken, maar vang het vocht op en voeg toe aan de soep. Snijd de paprika’s in reepjes en laat de kidneybonen uitlekken. Voeg, als de soep gepureerd is, de paprika en kidneybonen toe. Laat de soep nog 3 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en schep in elke kom 1 el crème fraîche.