Chili-boerenkoolstoof met worst

Dat is wat anders dan de stamppot.

605 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de worsten in plakjes van 1½ cm en halveer de krieltjes. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de worst rondom goudbruin. Bestrooi royaal met de chilimix.

  2. Voeg de krieltjes en pompoen toe en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed door. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 20 min. zachtjes stoven zonder deksel.

  3. Voeg de boerenkool in delen toe en stoof 5 min. mee. Snijd ondertussen de selderij fijn en verkruimel de feta.

  4. Breng op smaak met chilimix, schep in diepe borden en bestrooi met de feta en de selderij.

Chili-boerenkoolstoof met worst

Dat is wat anders dan de stamppot.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig