Vegetarische noedelsalade met sesamdressing

Handig: deze salade kun je ook meenemen als lunch of snel diner on the go.

595 kcal

15 min. bereiden

4.2/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 week 33-36 - 2018 week 33-36

Aan de slag

  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel lauw onder koud stromend water. Schil en rasp ondertussen de gember. Verhit de olie in een wok en bak de gember, vegakipstukjes en de helft van de chilisaus 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Meng met de mie en courgettespaghetti. Schep de (rauwe) wokgroente erdoor en verdeel over een platte schaal. Hak de pinda’s grof en verdeel samen met de kip over de noedelsalade. Besprenkel met de rest van de chilisaus.

  • serveertipLekker met limoen.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische noedelsalade met sesamdressing

Handig: deze salade kun je ook meenemen als lunch of snel diner on the go.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig