Buddhabowl to-go

Alles voor deze salade gaat in één bowl. Handig, je neemt 't zo mee!

635 kcal

10 min. bereiden

4.4/5

(8)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • AH saladebakje to-go


September 2018 - September 2018

Aan de slag

  1. Zet de eieren op met koud water, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Laat afkoelen onder koud stromend water en pel. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat goed uitlekken in een vergiet. Hak de koriander grof.

  2. Verdeel de eieren, kikkererwten, koriander, bietjes, kiemgroenten en hummus over de aparte delen van het meeneembakje. Hak de noten grof en neem deze in het afsluitbare bakje mee.

  • Buddhabowl to go

    Instructievideo - 00:19 min.

Wat vond je van dit recept?

Buddhabowl to-go

Alles voor deze salade gaat in één bowl. Handig, je neemt 't zo mee!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig