Pompoencurry met ui en bloemkool

De pompoen stoof je met Griekse yoghurt: lekker romig!

445 kcal

40 min. bereiden

2.7/5

(177)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 nr. 10 - Uit eigen keuken

2020 week 03-04 - 2020 week 03-04

Aan de slag

  1. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie op laag vuur en fruit hierin de garam masala 2 min. Voeg de ui toe en fruit 2 min.

  2. Zet het vuur middelhoog en voeg de pompoenstukjes toe. Halveer grote bloemkoolroosjes en voeg toe. Roerbak 2 min.

  3. Voeg de yoghurt toe, roer goed en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat in 25 min. gaar worden met de deksel op de pan. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verwarm de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof.

  5. Bestrooi de curry met de koriander en serveer met de naan en de mangochutney.

Wat vond je van dit recept?

Pompoencurry met ui en bloemkool

De pompoen stoof je met Griekse yoghurt: lekker romig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig