Zoete-aardappelstamppot met prei en geitenkaas

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

510 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil alle aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar.

  2. Halveer ondertussen de preien in de lengte, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van 1 cm. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de tartaar en vadouvan op middelhoog vuur in 4 min. rul. Voeg de prei toe en bak 5 min. mee.

  3. Giet de aardappelen af en stamp fijn met de pureestamper. Voeg de prei, tartaar en de helft van de geitenkaas toe en roer door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de rest van de geitenkaas erover.

  • Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

    Instructievideo - 00:25 min.

Gerelateerde recepten

Zoete-aardappelstamppot met prei en geitenkaas

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig