Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!

10 min. bereiden
25 min. oventijd
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakkaiserbroodjes

100 g

flinterdunne gegrilde beenham

4

middelgrote eieren

12½ g

verse bieslook

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.

2

Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.

3

Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.

tip

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Instructievideo - 00:15 min.