Ingrediënten
4 personen
5
bieten tortillawraps
90 g
pesto rosso
5 el
roomkaas
15 g
verse basilicum
40 g
geroosterde pijnboompitten
200 g
flinterdunne kipfilet
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
Rol strak op en halveer schuin.
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum

null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
Rol strak op en halveer schuin.
bewaartip:Pak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)5 bieten tortillawraps
90 g pesto rosso
5 el roomkaas
15 g verse basilicum
40 g geroosterde pijnboompitten
200 g flinterdunne kipfilet