Bie­ten­tor­til­la met ro­de pes­to, kip­fi­let en ba­si­li­cum

(2) waardeer
lunch 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
  2. Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
  3. Rol strak op en halveer schuin.

bewaartip:

Pak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.200 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bie­ten­tor­til­la met ro­de pes­to, kip­fi­let en ba­si­li­cum

1
1
  • 5 bieten tortillawraps

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.

2
2
  • 90 g pesto rosso
  • 5 el roomkaas

Bestrijk met de pesto en de roomkaas.

3
3
  • 15 g verse basilicum
  • 40 g geroosterde pijnboompitten
  • 200 g flinterdunne kipfilet

Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.

4
4

Rol strak op en halveer schuin.

bewaartip:

Pak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.