Ravioli met asperges & garnalen
Ravioli met asperges & garnalen

Ravioli met asperges & garnalen

Verse witte asperges maken? Combineer ze eens met ravioli!

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½

citroen

30 g

Pecorino Romano

500 g

witte asperges

250 g

verse ravioli verde burrata e pomodoro arrostito

40 g

ongezouten roomboter

5 g

verse bieslook

100 g

verse Hollandse garnalen

Dit heb je nodig

  • rasp

  • dunschiller

  • schuimspaan

Verse witte asperges maken? Combineer ze eens met ravioli!

Aan de slag

1

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Rasp de kaas. Schil de asperges vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd er vervolgens lange linten van met een dunschiller.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de aspergelinten toe.

3

Smelt ondertussen de boter in een pan en snijd de bieslook fijn.

4

Haal de pasta en aspergelinten met een schuimspaan uit de pan en verdeel over borden. Verdeel de gesmolten boter, garnalen, bieslook en kaas over de pasta. Bestrooi met het citroenrasp en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer de citroenparten erbij.

tip

serveertipZin in pittig? Strooi dan wat chilivlokken over de pasta.