Panangcurry met vis en bloemkoolrijst

Panang curry is door de citrus iets aromatischer dan rode curry. Dat leent zich perfect voor deze viscurry met kokosmelk waar je ons wakker voor kunt maken.

470 kcal

20 min. bereiden

4.2/5

(160)

Ingrediënten

Aantal personen

2020 nr. 08 - Pruttelende pannen

2019 week 25-26 - 2019 week 25-26

Aan de slag

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter op hoog vuur en rooster de cashewnoten in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Verhit de helft van de olie in een wok en fruit de currypasta 2 min. op laag vuur. Voeg de paprika en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat op middelhoog vuur 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm. Voeg toe aan het paprikamengsel in de wok en stoof 4 min. met de deksel erop.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de bloemkoolrijst 3 min. Hak de cashewnoten grof. Serveer de curry met de bloemkoolrijst en bestrooi met de cashewnoten.

  • combinatietipLekker met koriander.

Wat vond je van dit recept?

Panangcurry met vis en bloemkoolrijst

Panang curry is door de citrus iets aromatischer dan rode curry. Dat leent zich perfect voor deze viscurry met kokosmelk waar je ons wakker voor kunt maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig