Kruidige bloemkoolbites uit de oven met pittige mangodip

Snelle vegan snack die in een halfuurtje op tafel is getoverd.

80 kcal

10 min. bereiden, 15 min. oventijd

4.4/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • staafmixer met hoge beker


juni/juli 2019 - juni/juli 2019

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de bloemkoolroosjes in gelijke stukken van ca. 4 cm. en doe in een kom. Meng de olie, garam masala, uienpoeder, paprikapoeder en het zout. Spatel door de bloemkool.

  3. Verdeel de bloemkool over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.

  4. Doe ondertussen de mango in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met de srirachasaus. Serveer de bloemkoolnuggets met de mangodip.

Wat vond je van dit recept?

Kruidige bloemkoolbites uit de oven met pittige mangodip

Snelle vegan snack die in een halfuurtje op tafel is getoverd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig