Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas
Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas

Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas

Healthy-ish zelfgemaakte nacho's! Comfort food dat je kan blijven eten.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

La Morena volkoren tortilla's klein

2 tl

picadillo

3 el

milde olijfolie

250 g

snoeptomaatjes

1

bosui

1

limoen

100 g

De Zaanse Hoeve mild 30+ geraspt

Healthy-ish zelfgemaakte nacho's! Comfort food dat je kan blijven eten.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd de stapel kruislings door tot je 8 driehoeken hebt van 4 lagen. Verdeel de driehoeken over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de picadillo met de olijfolie en bestrijk de driehoekjes ermee. Bak in het midden van de oven in 6-7 min. krokant.

2

Maak ondertussen de salsa. Snijd de snoeptomaten in parten en de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng door de salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Neem de tortilla’s uit de oven verdeel de kaas erover. Bak nog ca. 3 min. in de oven. Verdeel de tomatensalsa over de tortilla's. Serveer direct.

tip

serveertipServeer de nacho’s zo op de bakplaat.