Snel­le Mexi­caan­se bo­nen­scho­tel

Ay, ay, ay. Deze Mexicaanse knaller staat al in 15 minuten op tafel.

(5) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Ay, ay, ay. Deze Mexicaanse knaller staat al in 15 minuten op tafel. 2 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kipdijfilet in repen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip, knoflook, komijn en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Voeg de gegrilde groente toe en verwarm nog 5 min. op middelhoog vuur. Rasp ondertussen de cheddar en snijd de koriander grof.
  3. Voeg de bonen toe en verwarm 3 min. al omscheppend mee. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de koriander en cheddar.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 28 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 400 mg
  • vezels 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2020 week 07-08

Snelle Mexicaanse bonenschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le Mexi­caan­se bo­nen­scho­tel

1
1
  • 200 g kipdijfilet
  • 1 teen knoflook

Snijd de kipdijfilet in repen en de knoflook fijn.

2
2
  • 1 el arachideolie
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 tl La Chinata gerookte paprikapoeder hot

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip, knoflook, komijn en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 450 g diepvries gegrilde groenten

Voeg de gegrilde groente toe en verwarm nog 5 min. op middelhoog vuur.

4
4
  • 40 g cheddar
  • 10 g verse koriander

Rasp ondertussen de cheddar en snijd de koriander grof.

5
5
  • 225 g HAK Rode en Bruine bonen mix

Voeg de bonen toe en verwarm 3 min. al omscheppend mee.

6
6

Verdeel over diepe borden en bestrooi met de koriander en cheddar.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.