Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki

Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki

Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!

10 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

3

bosuitjes

2 el

sesamolie

350 g

vega shoarma

800 g

koelverse Hollandse roerbakgroente zoete puntpaprika sperziebonen

100 ml

woksaus teriyaki

2 el

sojasaus

1 el

wit sesamzaad

Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.

2

Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.

3

Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.

tip

variatietipLiever een roerbak mét vlees? Maak ’m dan met kipfiletreepjes.