Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki

Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!

580 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.

  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.

  3. Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.

  • variatietipLiever een roerbak mét vlees? Maak ’m dan met kipfiletreepjes.

Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki

Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig