Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!
580 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
3
2 el
350 g
800 g
100 ml
2 el
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2020 nr. 04 - Een beetje groener
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.
Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.
- variatietipLiever een roerbak mét vlees? Maak ’m dan met kipfiletreepjes.
Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!

hoofdgerecht
4 personen
580 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.
Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.
variatietip:Liever een roerbak mét vlees? Maak ’m dan met kipfiletreepjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte snelkookrijst
3 bosuitjes
2 el sesamolie
350 g vega shoarma
800 g koelverse Hollandse roerbakgroente zoete puntpaprika sperziebonen
100 ml woksaus teriyaki
2 el sojasaus
1 el wit sesamzaad




