Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar
Deze lekkere bietenhummus met een 'swirl' is in 5 minuten klaar en is niet alleen een lust voor het oog.
430 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
400 g
100 g
½
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2020 nr. 04 - Een beetje groener
Bereid de mini naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal. Schep de Griekse yoghurt op de hummus. Roer in één beweging voorzichtig door met je lepel, zodat er een ‘swirl’ ontstaat.
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de komkommer. Verdeel de komkommer aan één kant over de hummus. Bestrooi de hummus met de za'atar. Serveer met de naan.
Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar
Deze lekkere bietenhummus met een 'swirl' is in 5 minuten klaar en is niet alleen een lust voor het oog.

4 personen
430 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mini naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal. Schep de Griekse yoghurt op de hummus. Roer in één beweging voorzichtig door met je lepel, zodat er een ‘swirl’ ontstaat.
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de komkommer. Verdeel de komkommer aan één kant over de hummus. Bestrooi de hummus met de za'atar. Serveer met de naan.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 mini naanbreads garlic & coriander
400 g hummus rode biet
100 g Griekse yoghurt
½ komkommer
1 el za'atar




