Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes

Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.

520 kcal

30 min. bereiden

3.6/5

(75)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 2 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 1 eetlepel gedroogde rozemarijn

    gedroogde rozemarijn

  • 750 gram Aviko diepvries rösti original

    Aviko diepvries rösti original

  • 500 gram broccoli

    broccoli

  • 250 gram cherrytomaten

    cherrytomaten

  • 15 gram verse basilicum

    verse basilicum

  • 250 gram rundersoepballetjes

    rundersoepballetjes

Aan de slag

  1. Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en rozemarijn 1 min. op laag vuur. Voeg de rösti, peper en zout toe en bak 15 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Halveer de cherrytomaten en snijd het basilicum fijn.

  3. Voeg de broccoli en balletjes toe en bak 10 min. mee. Schep regelmatig om.

  4. Neem de pan van het vuur en schep de tomaatjes en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • variatietipLekker met verse groene pesto; daarmee is het recept niet meer lactosevrij.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes

Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig