Ge­vul­de piz­za­brood­jes met to­ma­ten­sa­la­de

Mamma mia! Compleet met homemade vulling voor de perfecte vrijdagavond!

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 790 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. oventijd
(6) waardeer
italiaans hoofdgerecht Mamma mia! Compleet met homemade vulling voor de perfecte vrijdagavond! 4 personen
3 6

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • deegroller
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit op een vel bakpapier. Rol met behulp van een deegroller iets verder uit. Leg het deeg met bakpapier op een bakplaat en snijd in 4 rechthoeken (per 4 personen).
  2. Verdeel het basisrecept in 4 porties over de korte kant van alle rechthoeken. Zorg ervoor dat je de randen vrijlaat. Vouw het deeg over het gehakt en druk de randen goed dicht met behulp van een vork. Bak de pizzabroodjes in ca. 15 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.
  3. Verwarm ondertussen de pizzasaus uit de pizzakit in een pannetje op laag vuur. Maak een salade door de tomaten te halveren en om te scheppen met de veldsla, olijven en de slasaus. Verdeel de saus over de pizzabroodjes en serveer met de salade.

bereidingstip:

Zoek op de site naar 1194256 voor het recept van het kruidig gehakt.

variatietip:

Je kunt ook volkorenpizzadeeg (550 g, koelvers) gebruiken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 790 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 58 g
    waarvan suikers 15 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.400 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Gevulde pizzabroodjes met tomatensalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de piz­za­brood­jes met to­ma­ten­sa­la­de

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 600 g pizzadeeg met tomatensaus

Rol het pizzadeeg uit op een vel bakpapier. Rol met behulp van een deegroller iets verder uit.

3
3

Leg het deeg met bakpapier op een bakplaat en snijd in 4 rechthoeken.

4
4
  • ½ basisrecept kruidig gehakt

Verdeel het basisrecept in 4 porties over de korte kant van alle rechthoeken. Zorg ervoor dat je de randen vrijlaat.

5
5

Vouw het deeg over het gehakt en druk de randen goed dicht met behulp van een vork.

6
6

Bak de pizzabroodjes in ca. 15 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.

7
7

Verwarm ondertussen de pizzasaus uit de pizzakit in een pannetje op laag vuur.

8
8
  • 500 g cherrytomaten
  • 85 g veldsla
  • 240 g groene olijven met piment
  • 4 el naturel slasaus

Maak een salade door de tomaten te halveren en om te scheppen met de veldsla, olijven en de slasaus.

9
9

Verdeel de saus over de pizzabroodjes en serveer met de salade.

bereidingstip:

Zoek op de site naar 1194256 voor het recept van het kruidig gehakt.

variatietip:

Je kunt ook volkorenpizzadeeg (550 g, koelvers) gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.