Koriander-avocadopesto

Drie groene favo's in een kommetje. Dippen maar!

190 kcal

5 min. bereiden

licht pittig

0/5

(0)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker


2020 week 37-38 - 2020 week 37-38

Aan de slag

  1. Snijd het steeltje van de jalapeño. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

  2. Pers de halve limoen uit. Doe de avocado met de jalapeño, koriander, knoflook, cashewnoten en kaas in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een pesto. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.

  • serveertipDeze pesto is heerlijk bij de borrel op een stukje stokbrood of toastje; het gerecht is dan echter niet meer glutenvrij.

Wat vond je van dit recept?

Koriander-avocadopesto

Drie groene favo's in een kommetje. Dippen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig