Indiase rijstsalade met gebakken kip
Indiase rijstsalade met gebakken kip

Indiase rijstsalade met gebakken kip

Wat eten we vanmiddag? Rijstsalade met kerrie en gebakken kip!

25 min. bereiden
redelijk pittig
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

zilvervliesrijst

1 teen

knoflook

200 g

kipdijfilet

2 el

zonnebloemolie

1 el

kerriepoeder

450 g

diepvries gegrilde groenten

85 g

rucola

Wat eten we vanmiddag? Rijstsalade met kerrie en gebakken kip!

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen op een grote platte schaal. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de kipdijfilets in dunne reepjes. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip met de knoflook, kerrie, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Voeg de gegrilde groente toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Snijd de rucola grof en meng met de kip en groente door de rijst.

tip

dieettipVervang de kip door geroosterde cashewnoten.