Indiase rijstsalade met gebakken kip

Wat eten we vanmiddag? Rijstsalade met kerrie en gebakken kip!

350 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen op een grote platte schaal. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de kipdijfilets in dunne reepjes. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip met de knoflook, kerrie, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Voeg de gegrilde groente toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Snijd de rucola grof en meng met de kip en groente door de rijst.

  • dieettipVervang de kip door geroosterde cashewnoten.

Indiase rijstsalade met gebakken kip

Wat eten we vanmiddag? Rijstsalade met kerrie en gebakken kip!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig