Currysoep met garnalen en rijstnoedels

Pittig, smaakvol en vol groente: eenmaal geproefd zul je deze currysoep met garnalen héél vaak maken.

380 kcal

15 min. bereiden

2.9/5

(71)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Halveer grote exemplaren uit de zak broccoli, wortel, bloemkool. Verhit de arachideolie in een soeppan en fruit de gele-currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de groenten toe en bak 2 min. mee. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat 8 min. op middelhoog vuur koken.

  2. Kook de laatste 2 min. de rauwe en gepelde roze garnalen mee. Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Halveer de limoen. Pers de helft uit en snijd de andere helft in 4 partjes. Breng de soep op smaak met het limoensap, peper en zout. Verdeel de noedels over diepe borden en schep de soep erop. Serveer met een limoenpartje.

  • Currysoep met garnalen en rijstnoedels

    Instructievideo - 00:23 min.

Wat vond je van dit recept?

Currysoep met garnalen en rijstnoedels

Pittig, smaakvol en vol groente: eenmaal geproefd zul je deze currysoep met garnalen héél vaak maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig