Omelet met roerbakgroente en mozzarella
Omelet met roerbakgroente en mozzarella
bewaar
bewaar

Omelet met roerbakgroente en mozzarella

Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!

15 min. bereiden
4waarderingen

Aan de slag

1

Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel ⅓ van de olie over 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in iedere pan en bak ca. 2 min. per kant. Houd warm op een bord onder een deksel. Bak zo nog 2 omeletten.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de roerbakgroente ca. 7 min. Breng op smaak met peper. Schep regelmatig om.

3

Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes van ca. 2 cm. Voeg de mozzarella toe aan de groente en verwarm 1 min. mee.

4

Verdeel de roerbakgroente met mozzarella over de omeletten, vouw dubbel en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Omelet met roerbakgroente en mozzarella

Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig