Vegan andijviestamppot met garam masala en cashewnoten

Winters, budgetproof, vegan én gezond. Heb je echt nóg een reden nodig om nu de keuken in te duiken voor deze vegan andijviestamppot met garam masala en cashewnoten?

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de bloemkool in roosjes. Rasp de knoflook.

  2. Meng de kikkererwten, bloemkool en knoflook met de cashewnoten, olie, garam masala en kurkuma. Verdeel over de met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

  3. Schil ondertussen de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Doe de andijvie in een vergiet en giet de aardappelen erover af. Laat de aardappelen en andijvie goed uitlekken en stamp met de pureestamper tot stamppot. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Haal de bloemkool van de bakplaat en meng door de stamppot. Garneer de stamppot met de kikkererwten en cashewnoten.

Vegan andijviestamppot met garam masala en cashewnoten

Winters, budgetproof, vegan én gezond. Heb je echt nóg een reden nodig om nu de keuken in te duiken voor deze vegan andijviestamppot met garam masala en cashewnoten?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig