Ansjovis-bruschetta van de BBQ

Bruschetta van de BBQ? De vraag is niet waarom, maar waarom niet? Aan de slag met deze variant met tomatenpuree en ansjovis. Wedden dat je het lekker vindt!

95 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd de ciabatta in 12 plakken en besmeer met de olie. Snijd de knoflook in plakjes. Verdeel achtereenvolgens de tomatenpuree, ansjovis inclusief olie, knoflook en chilivlokken over de vuurvaste schaal.

  2. Rooster de ciabatta 8-10 min. of tot je grillstrepen ziet. Zet de schaal op indirect vuur op de barbecue en rooster 8-10 min.

  3. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en scheur het basilicum. Verdeel het brood, ansjovismengsel, de tomaat en het basilicum over een grote schaal.

  • variatietipGebruik volkoren stokbrood in plaats van ciabatta
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Ansjovis-bruschetta van de BBQ

Bruschetta van de BBQ? De vraag is niet waarom, maar waarom niet? Aan de slag met deze variant met tomatenpuree en ansjovis. Wedden dat je het lekker vindt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig