2x Bruschetta van de barbecue

175 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(49)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer, barbecue of grillpan, aluminium barbecuegrillschaal


Aan de slag

  1. Breng de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje al roerend aan de kook. Laat 2 min. koken en vervolgens afkoelen.

  2. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Snijd het brood in 12 sneetjes. Besprenkel 1 kant met de olie. Gebruik je de barbecue, leg dan het brood in de grillschaal. Gril 8 min. Keer halverwege. Wrijf beide kanten van de bruschette in met knoflook. Leg op een schaal.

  3. Dubbeldop de tuinboontjes. Doe met de kwark, Pecorino en 2/3 van de munt in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Besmeer 6 bruschette ermee en garneer met de rest van de munt. Scheur het basilicum in stukjes en verdeel samen met de tomaten over de 6 andere bruschette. Garneer met een paar streepjes balsamicosiroop en wat Parmezaanse kaas.

  • Barbecue aansteken

    Instructievideo - 01:07 min.

Wat vond je van dit recept?

2x Bruschetta van de barbecue

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig