Snijd de champignons in plakjes. Verhit een hapjespan met de olijfolie en bak de tartaar 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons met de tomatenpuree en de paprikapoeder toe en bak 5 min. mee.
Snijd de trostomaat in stukjes en voeg samen met het water toe, roer door en breng aan de kook, laat op laag vuur 5 min. stoven.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noedels met de saus en breng op smaak met peper.
Volkorennoedels met tartaar, champignons en tomaat - 12+ maanden (Opperdepop)
Dit kidsgerechtje is een mix van pasta met champignons en noedels in een. Een win-win als je kindje van beide houdt, toch?
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Volkorennoedels met tartaar, champignons en tomaat - 12+ maanden (Opperdepop)
Dit kidsgerechtje is een mix van pasta met champignons en noedels in een. Een win-win als je kindje van beide houdt, toch?

hoofdgerecht
2 porties
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Verhit een hapjespan met de olijfolie en bak de tartaar 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons met de tomatenpuree en de paprikapoeder toe en bak 5 min. mee.
Snijd de trostomaat in stukjes en voeg samen met het water toe, roer door en breng aan de kook, laat op laag vuur 5 min. stoven.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noedels met de saus en breng op smaak met peper.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 porties)
125 g champignons
½ el milde olijfolie
100 g tartaar
½ tl tomatenpuree
½ tl milde paprikapoeder
1 trostomaat
2 el water
50 g Thaise rijstnoedels van zilvervliesrijst