Kook de eieren 7 min., laat schrikken, pel en snijd in plakjes.
Halveer ondertussen de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in de breedte in 3 gelijke stukken en snijd die in repen. Snijd de gerookte kip in dunne plakjes. Snijd de peterselie fijn en meng met de roomkaas en de yoghurt tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrijk de wraps met de yoghurtsaus en beleg met de ijsbergsla, kip, het ei en de komkommer. Rol de wraps strak op en snijd schuin doormidden.
Lunchwraps gerookte kip en komkommer van Giorgia's Kitchen
Deze lunchwraps met kip, komkommer en yoghurtsausje van Giorgia's Kitchen passen prima in de lunchtrommel. Voor je kids of voor jezelf.
- bereidingstipMaak de yoghurtsaus 1 dag van tevoren. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
- variatietipRasp eventueel een halve teen knoflook en meng met de yoghurtsaus.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Lunchwraps gerookte kip en komkommer van Giorgia's Kitchen
Deze lunchwraps met kip, komkommer en yoghurtsausje van Giorgia's Kitchen passen prima in de lunchtrommel. Voor je kids of voor jezelf.

4 personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 7 min., laat schrikken, pel en snijd in plakjes.
Halveer ondertussen de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in de breedte in 3 gelijke stukken en snijd die in repen. Snijd de gerookte kip in dunne plakjes. Snijd de peterselie fijn en meng met de roomkaas en de yoghurt tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrijk de wraps met de yoghurtsaus en beleg met de ijsbergsla, kip, het ei en de komkommer. Rol de wraps strak op en snijd schuin doormidden.
bereidingstip:Maak de yoghurtsaus 1 dag van tevoren. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
variatietip:Rasp eventueel een halve teen knoflook en meng met de yoghurtsaus.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 middelgrote scharreleieren
½ komkommer
150 g gerookte scharrelkipfilet
20 g verse peterselie
300 g roomkaas
150 g yoghurt Griekse stijl 10%
8 volkorentortillawraps
100 g gesneden ijsbergsla