Lunchwraps gerookte kip en komkommer van Giorgia's Kitchen

Deze lunchwraps met kip, komkommer en yoghurtsausje van Giorgia's Kitchen passen prima in de lunchtrommel. Voor je kids of voor jezelf.

550 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren 7 min., laat schrikken, pel en snijd in plakjes.

  2. Halveer ondertussen de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in de breedte in 3 gelijke stukken en snijd die in repen. Snijd de gerookte kip in dunne plakjes. Snijd de peterselie fijn en meng met de roomkaas en de yoghurt tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Bestrijk de wraps met de yoghurtsaus en beleg met de ijsbergsla, kip, het ei en de komkommer. Rol de wraps strak op en snijd schuin doormidden.

  • bereidingstipMaak de yoghurtsaus 1 dag van tevoren. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
  • variatietipRasp eventueel een halve teen knoflook en meng met de yoghurtsaus.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Lunchwraps gerookte kip en komkommer van Giorgia's Kitchen

Deze lunchwraps met kip, komkommer en yoghurtsausje van Giorgia's Kitchen passen prima in de lunchtrommel. Voor je kids of voor jezelf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig