Couscous salade feta

Deze couscoussalade barst van kleur én smaak. Komkommer, paprika, verse kruiden, feta, een lekkere crunch van de pijnboompitten en een verrassend zoet-zure kick van de granaatappelmelasse: deze salade has it all!

710 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie 2-3 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig en schep uit de pan.

  2. Halveer de komkommer in de lengte, schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit en snijd in kleine blokjes. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de paprika in kleine blokjes.

  3. Pluk de blaadjes van de munt en snijd met de peterselie en dille fijn.

  4. Meng de couscous met de komkommer, tomaatjes, paprika, munt, peterselie, dille, pijnboompitten, granaatappelmelasse en de helft van de olie in een kom. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Schep de salade op een schaal en verkruimel de feta erover. Besprenkel met de rest van de olijfolie.

Couscous salade feta

Deze couscoussalade barst van kleur én smaak. Komkommer, paprika, verse kruiden, feta, een lekkere crunch van de pijnboompitten en een verrassend zoet-zure kick van de granaatappelmelasse: deze salade has it all!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig