AH verspakket Culi's Keuze gebakken gnocchi met courgette, bloemkool en pecorino

Hugo Kennis bedacht met dit verspakket een super maaltje van gebakken gnocchi met courgette en bloemkool. In een hand omdraai op tafel.

45 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bloemkool uit het pakket in kleine roosjes. Halveer de courgette in de lengte en snijd de helften in plakjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de braadworst in plakjes. Rasp de pecorino.

  2. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de worst en de takjes tijm toe en bak 2 min. op hoog vuur.

  3. Voeg de bloemkool toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak 4-6 min.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 8-9 min. rondom knapperig.

  5. Verwijder de tijm uit de groente met worst en meng er de gnocchi door. Roer de pecorino erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipBestrooi voor het serveren met extra Pecorino.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

AH verspakket Culi's Keuze gebakken gnocchi met courgette, bloemkool en pecorino

Hugo Kennis bedacht met dit verspakket een super maaltje van gebakken gnocchi met courgette en bloemkool. In een hand omdraai op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig