Giet het vocht van het rode-uienzoetzuur uit het pakket af en meng het met de koolmix. Laat staan tot gebruik. Laat de bonen uitlekken in een vergiet. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de helft van de olie in een ruime wok of hapjespan en fruit de helft van de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de oesterzwammen met de helft van de kruidenmix toe en bak 5 min. op hoog vuur.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime wok of hapjespan en fruit de rest van de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rest van de kruidenmix en zwarte bonen toe. Verwarm 5 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de avocado in plakjes en de koriander grof.
Verwarm de wraps in de koekenpan, magnetron of oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de wraps met de bonen, gebakken oesterzwammen, zoetzure kool, het rode-uiringenzoetzuur, de avocado, chipotlemayonaise en koriander.
AH verspakket Culi's Keuze tortilla's met oesterzwam en chipotlemayo
Vanja van der Leeden laat zien hoe lekker vega kan zijn met dit verspakket. Tortilla’s gevuld met oesterzwam, zwarte bonen, avocado en chipotlemayonaise zorgen voor een smaakvolle en snelle maaltijd.
20 min. bereiden
5 ingrediënten
- serveertipLekker met een partje limoen.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
AH verspakket Culi's Keuze tortilla's met oesterzwam en chipotlemayo
Vanja van der Leeden laat zien hoe lekker vega kan zijn met dit verspakket. Tortilla’s gevuld met oesterzwam, zwarte bonen, avocado en chipotlemayonaise zorgen voor een smaakvolle en snelle maaltijd.

hoofdgerecht
2 personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Giet het vocht van het rode-uienzoetzuur uit het pakket af en meng het met de koolmix. Laat staan tot gebruik. Laat de bonen uitlekken in een vergiet. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de helft van de olie in een ruime wok of hapjespan en fruit de helft van de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de oesterzwammen met de helft van de kruidenmix toe en bak 5 min. op hoog vuur.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime wok of hapjespan en fruit de rest van de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rest van de kruidenmix en zwarte bonen toe. Verwarm 5 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de avocado in plakjes en de koriander grof.
Verwarm de wraps in de koekenpan, magnetron of oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de wraps met de bonen, gebakken oesterzwammen, zoetzure kool, het rode-uiringenzoetzuur, de avocado, chipotlemayonaise en koriander.
serveertip:Lekker met een partje limoen.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
662 g AH Culi's Keuze tortilla's met oesterzwam en chipotlemayo verspakketten
400 g zwarte bonen in blik
1 el milde olijfolie
1 eetrijpe avocado
5 g verse koriander