AH verspakket Culi's Keuze tortilla's met oesterzwam en chipotlemayo

Vanja van der Leeden laat zien hoe lekker vega kan zijn met dit verspakket. Tortilla’s gevuld met oesterzwam, zwarte bonen, avocado en chipotlemayonaise zorgen voor een smaakvolle en snelle maaltijd.

20 min. bereiden

licht pittig

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Giet het vocht van het rode-uienzoetzuur uit het pakket af en meng het met de koolmix. Laat staan tot gebruik. Laat de bonen uitlekken in een vergiet. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de helft van de olie in een ruime wok of hapjespan en fruit de helft van de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de oesterzwammen met de helft van de kruidenmix toe en bak 5 min. op hoog vuur.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime wok of hapjespan en fruit de rest van de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rest van de kruidenmix en zwarte bonen toe. Verwarm 5 min. op middelhoog vuur.

  4. Snijd ondertussen de avocado in plakjes en de koriander grof.

  5. Verwarm de wraps in de koekenpan, magnetron of oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Serveer de wraps met de bonen, gebakken oesterzwammen, zoetzure kool, het rode-uiringenzoetzuur, de avocado, chipotlemayonaise en koriander.

  • serveertipLekker met een partje limoen.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

AH verspakket Culi's Keuze tortilla's met oesterzwam en chipotlemayo

Vanja van der Leeden laat zien hoe lekker vega kan zijn met dit verspakket. Tortilla’s gevuld met oesterzwam, zwarte bonen, avocado en chipotlemayonaise zorgen voor een smaakvolle en snelle maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig