Schil de pompoen uit het pakket en verwijder met een lepel de zaden en draderige binnenkant. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1.5 cm. Snijd de vleestomaat in stukjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn en tijm en snijd fijn. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de pompoen, rozemarijn en tijm toe en bak 5 min. mee. Voeg de ‘nduja toe en verwarm 2 min. mee.
Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en voeg de pasta en het water toe. Roer goed door en breng aan de kook. Laat 7 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Roer halverwege.
Voeg de tomaat toe en laat nog 7-10 min. zachtjes koken tot de meeste bouillon is opgenomen en de pasta beetgaar is. Roer af en toe door. Voeg eventueel extra water toe als het te droog wordt.
Meng de helft van de Parmezaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas en walnoten.
AH verspakket Culi's Keuze 'nduja eenpanspasta met pompoen en walnoten
Met dit AH verspakket van Hugo Kennis is het net alsof hij zelf voor je staat te koken! Voor zijn eenpanspasta met pompoen en 'nduja kost het je geen moeite een fijne maaltje op tafel te zetten.
40 min. bereiden
6 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
AH verspakket Culi's Keuze 'nduja eenpanspasta met pompoen en walnoten
Met dit AH verspakket van Hugo Kennis is het net alsof hij zelf voor je staat te koken! Voor zijn eenpanspasta met pompoen en 'nduja kost het je geen moeite een fijne maaltje op tafel te zetten.

hoofdgerecht
4 personen
40 min. bereiden
Aan de slag
Schil de pompoen uit het pakket en verwijder met een lepel de zaden en draderige binnenkant. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1.5 cm. Snijd de vleestomaat in stukjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn en tijm en snijd fijn. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de pompoen, rozemarijn en tijm toe en bak 5 min. mee. Voeg de ‘nduja toe en verwarm 2 min. mee.
Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en voeg de pasta en het water toe. Roer goed door en breng aan de kook. Laat 7 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Roer halverwege.
Voeg de tomaat toe en laat nog 7-10 min. zachtjes koken tot de meeste bouillon is opgenomen en de pasta beetgaar is. Roer af en toe door. Voeg eventueel extra water toe als het te droog wordt.
Meng de helft van de Parmezaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas en walnoten.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
862 g AH Culi's Keuze 'nduja eenpanspasta met pompoen en walnoten verspakketten
2 el milde olijfolie
70 g 'nduja
300 g fusilli
600 ml water
90 g geraspte Parmezaanse kaas