Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de stoomgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wokpan op hoog vuur en roerbak de garnalen en cashewnoten 2-3 min. Meng de warme stoomgroente erdoor.
Verdeel de rijst over de diepe borden, verdeel de groente en de garnalen erover.
Knoflookgarnalen met rijst en gestoomde groenten
Gek op gemak? Deze wok met garnalen, cashews en worteltjes staat in 15 minuten op tafel.
- bereidingstipLekker met crispy chili in olie en peterselie.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Knoflookgarnalen met rijst en gestoomde groenten
Gek op gemak? Deze wok met garnalen, cashews en worteltjes staat in 15 minuten op tafel.

hoofdgerecht
2 personen
810 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de stoomgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wokpan op hoog vuur en roerbak de garnalen en cashewnoten 2-3 min. Meng de warme stoomgroente erdoor.
Verdeel de rijst over de diepe borden, verdeel de groente en de garnalen erover.
bereidingstip:Lekker met crispy chili in olie en peterselie.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g pandanrijst
450 g stoomgroente worteltjes
2 el zonnebloemolie
185 g verse roerbak garnalen knoflook
50 g ongezouten cashewnoten