Tilapia met groene currysaus
675 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
1
2 schaaltjes
5 eetlepels
2 eetlepels
1 bekertje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 36-37 - 2003 week 36-37
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.
Tilapia met groene currysaus

hoofdgerecht
4 personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 courgettes
1 rode ui
2 schaaltjes tilapiafilet
5 eetlepels boter of margarine
2 eetlepels groene Thaise currypasta
1 bekertje crème fraîche




