Spaghetti met tomaat-basilicumsaus

610 kcal

30 min. bereiden

3.1/5

(50)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 36-37 - 2003 week 36-37

Aan de slag

  1. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan ui en knoflook in 2 eetlepels olie zachtjes verhitten. Tomaten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Azijn toevoegen en onafgedekt ca. 15 minuten sudderen. Kaasblokjes laten uitlekken. Op laatste moment basilicum toevoegen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en besprenkelen met rest van olie. Spaghettischotel bestrooien met kaasblokjes.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti met tomaat-basilicumsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig