Sukadevlees met aubergine

430 kcal

30 min. bereiden, 2 uur wachten

3.2/5

(51)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 nr. 10 - Herfstkleuren vol avondrood

Aan de slag

  1. In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.

Wat vond je van dit recept?

Sukadevlees met aubergine

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig