Tortillataart met makreel

975 kcal

20 min. bereiden, 10 min. wachten

3.5/5

(94)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (doorsnede ca. 24 cm), ingevet


2003 week 44-45 - 2003 week 44-45

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Vel en graten van makreel verwijderen. Makreel in stukken snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Makreel, seasoningmix en tomaten door groente scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen, af en toe omscheppen. Flinke eetlepel crème fraîche achterhouden, rest door groente-vismengsel scheppen. In ingevette ovenschaal tortilla leggen, 3 eetlepels van groente-vismengsel erop scheppen en afdekken met tortilla. Stapel maken van afwisselend groente-vismengsel en tortilla's. Eindigen met tortilla. Rest van room erover smeren. Tortillataart dik bestrooien met kaas. Ovenschaal in midden van oven plaatsen en ca. 10 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.

Wat vond je van dit recept?

Tortillataart met makreel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig