Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer

175 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen, elkaar ca. 1 cm overlappend. Deegranden goed vastdrukken, zodat één rechthoekige deeglap van 13 x 38 cm ontstaat. Peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken, ca. 1 cm van rand vrijlaten. Roquefort, rozemarijn en peper over peren verdelen. In midden van oven bladerdeegslof in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Op rechthoekige platte schaal schuiven.

Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig