Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in en bak ca. 15 min. in de oven. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Leg op het bladerdeeg. Verkruimel er de kaas over en bestrooi met peper. Bak nog ca. 10 min. in de oven.
Taartjes met peer en blauwaderkaas
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Gerelateerde recepten
Taartjes met peer en blauwaderkaas

12 personen
145 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in en bak ca. 15 min. in de oven. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Leg op het bladerdeeg. Verkruimel er de kaas over en bestrooi met peper. Bak nog ca. 10 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)
6 plakjes roomboterbladerdeeg
2 handperen
150 g fourme d'ambert